Sacha Komljenovic verlengt bij ADO Den Haag tot 2025

Sacha Komljenovic (foto) heeft zijn overeenkomst bij ADO Den Haag verlengd. De 20-jarige middenvelder tekende een overeenkomst tot medio 2025, waarbij de club nog een optie voor één seizoen heeft bedongen.

Komljenovic gaat nu zijn zesde seizoen in bij ADO Den Haag. Nadat hij in 2018 instroomde in de Haagse jeugdopleiding speelde hij in de Onder 16, 17 en 18 van ADO Den Haag om vervolgens de stap naar het eerste te maken. In het eerste elftal kwam hij inmiddels al tot 34 wedstrijden. Zijn hoogtepunt beleefde Sacha Komljenovic in de nacompetitie van het seizoen 2021-2022. In het uitduel tegen NAC was hij destijds diep in blessuretijd verantwoordelijk voor de winnende. In de allesbeslissende thuiswedstrijd tegen Excelsior nam de invaller in extra tijd de 4-3 voor zijn rekening. Helaas was dat destijds niet genoeg om promotie af te dwingen.

Komljenovic met links Joris Mathijsen

Afgelopen seizoen speelde Komljenovic slechts elf wedstrijden in de Haagse hoofdmacht vanwege een vervelende kruisbandblessure. Nu is hij echter weer fit en klaar voor een nieuw seizoen. ,,Ik ga beginnen aan mijn zesde seizoen bij ADO Den Haag en kijk positief terug op de tijd dat ik nu aan de club verbonden ben”, laat hij op de clubsite weten. ,,Al vanaf mijn tijd bij de jeugdopleiding, toen ik elke dag in een busje van de club langs het stadion reed, had ik als doel in het stadion te mogen spelen. Dat ik hier nu sta om mijn contract te mogen verlengen maakt me blij en trots. Ik kijk enorm uit naar het komend seizoen waarbij ik hopelijk een belangrijke bijdrage kan leveren aan een sportief succesvol seizoen.”

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder