‘De kop is eraf’: ADO Den Haag begint met eerste training aan voorbereiding

Veel supporters hadden de moeite genomen om naar het Sportpark Irene te komen om aanwezig te zijn bij de eerste training van ADO Den Haag als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Tekst: Ton Beije        |     Foto’s: Eric de Wit

Onder leiding van de nieuwe trainer Darije Kalezic, tijdelijk assistent Levi Schwiebbe en fysiektrainer John Nieuwenburg begonnen de spelers – met ook de nodige spelers van Onder 21 – aan de warming-up. De supporters hadden voor   sfeer gezorgd met rookfakkels, vuurwerk en toejuichingen aan de spelers.

Na de uitgebreide warming-up ging de totale groep naar het andere trainingsveld om daar oefenvormen met passing en afronden op het doel te laten plaatsvinden. Tyrese Asante was nog niet van de partij omdat hij ziek is en Thomas Verheydt kreeg van de club gelegenheid om een mogelijke transfer in het buitenland (Turkije) af te ronden.

Na de training kreeg de media volop de gelegenheid te spreken met de nieuwe trainer Darije Kalezic en de nieuwe technisch directeur Joris Mathijsen. Beide interviews verschijnen nog op deze website. Ook de nieuwe directrice Natascha van Grinsven kwam een kijkje nemen op het sportpark.

Komende zaterdag speel ADO Den Haag haar eerste oefenduel. Om 16.00 uur is zaterdag eersteklasser VELO aan de Noordweg in Wateringen de gastheer. Op deze website alvast een fotoreportage van die eerste training van onze fotograaf Eric de Wit.

 

Lees verder