Forum Sport presenteert bestuur op Algemene Ledenvergadering

Forum Sport hield in juni haar Algemene Ledenvergadering. Naast het voorstellen van het bestuur mocht voorzitter Mark van den Honert (foto) ook een tweetal leden in het zonnetje zetten voor hun activiteiten voor de club.

Hans Meijer kreeg een applaus en presentje voor het feit dat hij al meer dan veertig jaar het jeugdkamp mede organiseert en Haitam el Marid kreeg waardering en een eervolle vermelding voor zijn werk als vrijwilliger en ondersteuning van de financiële administratie. El Marid is een zeer gewaardeerde selectiespeler van het eerste elftal van Forum Sport, maar steekt ook buiten het veld de handen uit de mouwen.

Portefeuilleverdeling

Het bestuur met de nieuwe portefeuilleverdeling ziet er als volgt uit: Mark van den Honert (voorzitter), Melanie Oudshoorn (secretaris), Jeroen Veenma (penningmeester), André Saurwalt (voetbalzaken A-categorie), Erik van Putten (voetbalzaken B-categorie), Willem Boshouwers (complexzaken), Debby Konings (commerciële zaken) en Wendy Wigleven (algemeen ondersteunend bestuursmedewerker).

Forum Sport zal komend seizoen haart 25-jarig jubileum vieren met verschillende evenementen.

Lees verder