Thomas Verheydt dicht bij overgang naar Corum FK (Turkije)

Het vertrek van ADO Den Haag-spits Thomas Verhey (foto) lijkt nabij. Verheydt onderhandelt in Turkije bij Corum FK over een contract voor twee seizoenen. Hij heeft bij ADO Den Haag nog een contract tot medio 2025, dus zijn nieuwe club moet ook met de Haagse BVO tot een akkoord komen.

De verwachting is, dat ADO Den Haag niet al te moeilijk zal doen, want Verheydt drukt met zijn salaris wel flink op de begroting. Mocht hij vertrekken, dan moet ADO Den Haag wel op zoek naar een nieuwe spits, maar daar komt ook geld voor vrij. Verheydt, die ook in de jeugd speelde bij de Hagenaars, kwam medio 2021 over van Almere City FC naar het net gedegradeerde ADO Den Haag. Hij scoorde in zijn eerste seizoen een recordaantal doelpunten en de ploeg haalde ook de play-offs. Vorig seizoen lag zijn productie – bij een matig seizoen van de club – ook wat lager, maar hij kwam toch nog tot veertien treffers.

Corum FK speelde in Turkije op het derde niveau, maar promoveerde het afgelopen seizoen naar de TFF1. Lig, het tweede niveau van Turkije.

Lees verder