Onur Hüseyin Demir van ADO Den Haag O21 naar Alanyaspor

Het in Turkije op het hoogste niveau uitkomende Alanyaspor heeft twee jonge spelers gecontracteerd, die in Nederland actief waren. Eén daarvan is Onur Hüseyin Demir, die afgelopen seizoen nog speelde voor ADO Den Haag O21.

Demir behoort ook tot de groep jonge spelers, die in deze voorbereidingsperiode een kans krijgt om zich te bewijzen voor de nieuwe trainer Darije Dalezic.

In plaats van een kans te maken voor de hoofdmacht van ADO Den Haag, speelt Onur Hüseyin Demir echter komend seizoen bij het Turkse Alanyaspor. Hij kreeg vorig seiozen een contract bij ADO Den Haag, dat deze zomer afliep. President Hasan Çavuşoğlu op de website van de Turkse club: ,,Ook jonge spelers zijn erg belangrijk voor ons. We hebben nu Onur en Muhammed (Emin Srarigül, die afgelopen seizoen in Feyenoord O18 speelde – red.), die ons scoutingsteam volgde in Nederland, aan onze selectie toegevoegd. Ik hoop dat ze zich hier kunnen verbeteren.”

Ook Demir, die voor vier jaar heeft getekend, heeft er zin in. ,,Ik bedank onze president van de club. Ik voel me goed en ik zal mijn best doen om Alanyaspor en mezelf te laten zien”, laat hij weten op de clubsite.

Lees verder