DWO versterkt zich last minute met routiniers Kendrick Gonzalez en Bas Koolmees

Afgelopen week heeft Kendrick Gonzalez (foto) aangegeven nog een jaar te willen uitkomen voor het vlaggenschip van zijn jeugdliefde DWO. De laatste jaren kwam Gonzalez uit voor DWO 3, dat vooral bestaat uit oud eerste elftalspelers. Bas Koolmees is al jaren jeugdtrainer bij DWO.

Kendrick Gonzalez heeft de volledige jeugd doorlopen van DWO en is hierna via Wilhelmus bij VUC terecht gekomen en heeft hier zijn sporen meer dan verdiend. Voor hem is de cirkel rond als hij zijn bijdrage kan leveren aan komend seizoen, talentvolle spelers kan helpen in hun ontwikkeling en kan gaan spelen voor de prijzen. ,,Met zijn voetballend vermogen en ervaring hebben we wederom een gewenste versterking binnen voor de selectie en zijn we klaar om ons doel te gaan realiseren”, laat de TC weten op de clubsite.

Combineren

Bas Koolmees is al jaren jeugdtrainer bij DWO en was ook enkele seizoenen aanvoerder van het eerste team van buurman SVO Buytenpark. Komend seizoen is Koolmees verantwoordelijk voor de JO13-1 bij DWO en zal dit gaan combineren met het voetballen bij de zaterdagselectie.

Naast deze routiniers heeft Leyton Schloss aangegeven te blijven en verwelkomt DWO ook Gennaro Rosalia, zoon van de nieuwe trainer Revy Rosalia. Deze talentvolle speler komt over van DHC O19-1.

Lees verder