HBS installeert nieuwe ‘clubhuiscommissie’ en gaat vernieuwen

Op de Algemene Ledenvergadering van juni is bij HBS de nieuwe ‘clubhuiscommissie’ geïnstalleerd. De commissie is gevraagd een programma van eisen op te stellen voor vernieuwing van het clubhuis.

Het bestaande clubhuis – de meeste clubs spreken over kantine – dateert uit 1968 en is sterk gedateerd. HBS Craeyenhout is de afgelopen 55 jaar enorm gegroeid, het gebouw wordt veel intensiever gebruikt dan vroeger, de installaties zijn hopeloos verouderd en ook de onderhoudskosten liggen veel hoger dan verantwoord. De nieuwe clubhuiscommissie gaat onderzoeken op welke manier een nieuw of vernieuwd clubhuis voor al deze problemen een duurzame oplossing kan bieden.

Alle opties open

De commissie houdt alle opties open: van verbouw, renovatie tot herbouw of nieuwbouw, al dan niet op dezelfde plek. In het komende halfjaar overlegt de commissie intensief met alle geledingen en met alle leden van HBS Craeyenhout om te horen welke wensen er leven als het gaat om het clubhuis. De nieuwe commissie bestaat uit: Bernard van Dijk (secretaris), Erwin Toet (penningmeester, contact cricket), Evert Boers (bouwteam, contact voetbal), Gijs van Alphen (bouwteam), Kim de Man (communicatie, contact hockey), Luc Sidler (bouwteam), Sanne Marie Smit (communicatie), Saskia van der Toorn  (communicatie) en Tycho Vermeire (voorzitter).

Lees verder