ADO Den Haag maakt uitshirt seizoen 2023-2024 bekend

In navolging van het thuisshirt presenteert ADO Den Haag nu met trots het splinternieuwe uitshirt voor het seizoen 2023-2024. Een zandkleurig shirt met in de kraag accenten van rood en groen. Met deze kleuren wordt verwezen naar de unieke ligging van Den Haag (stad, zee en strand) waarin kleuraccenten zijn toegevoegd die verwijzen naar het ADO-verleden.

Op de borst prijkt de trotse ooievaar, het symbool van de stad en de club en staat 1905 vanzelfsprekend voor het jaar van oprichting. Voor de presentatie van dit fonkelnieuwe uittenue is ADO Den Haag (bijna letterlijk) in zee gegaan met Goldband, dé Haagse popact van dit moment. De gezamenlijke trots voor Den Haag bindt de twee. Met een uitgesproken stijl en gedurfde keuzes laten ADO Den Haag en Goldband zien dat ze vernieuwend durven te zijn!

Om het nieuwe uitshirt op de gevoelige plaat vast te leggen is met fotograaf Kolya Tirado afgereisd naar stamkroeg ’t Seepaardje en het Havenhoofd op Scheveningen om het nieuwe uitshirt van beeld te

voorzien. Voor wie de Haagse popgroep nog niet kent? Goldband veroverde de laatste jaren heel Nederland met hits als ‘Noodgeval’ en ‘Stiekem’. In 2023 won de groep drie Edisons en de Nederlandse Popprijs. Milo, één van de drie zangers van de groep, voetbalde in het verleden voor de jeugdopleiding van ADO Den Haag.

De shirts zijn net als de nieuwe trainingskleding vanaf vrijdag te koop in de Fanstore (Bingoal Stadion) en te bestellen via de webshop van ADO Den Haag.

(Foto: Kolya Tirado)

Lees verder