Nieuwsflits Derde Divisie

In de rubriek ‘Nieuwsflits’ brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over clubs uit de Tweede, Derde en Vierde Divisie waarin ook (regio)clubs uitkomen, die wij dagelijks volgen. Het gaat in de Tweede Divisie om Scheveningen, in de om Derde Divisie Quick en TOGB en in de Vierde Divisie om DSO, FC ’s-Gravenzande, HBS, RKAVV en Westlandia.

Wie de afgelopen twee weken nog op de BVV is geweest, heeft ongetwijfeld al gezien dat er hard gewerkt wordt aan verschillende velden op sportpark De Bongerd. De gemeente Barendrecht is direct na afloop van het seizoen begonnen met onderhoudswerkzaamheden, zodat de velden er na de zomerstop weer goed bespeelbaar bij liggen.

Barendrecht krijgt deze zomer een nieuwe kunstgrasmat op het hoofdveld. Het oude veld was na elf seizoenen intensief gebruik versleten laat de club weten. De werkzaamheden duren enkele weken.

Groene Ster komt in de oefenperiode in actie tegen Keuken Kampioen Divisionist Roda JC. Het duel wordt zaterdag 8 juli aanstaande (14.00 uur) gespeeld.

OJC Rosmalen heeft een tip voor de ‘zomeragenda’: op dinsdag 1 en zaterdag 5 augustus wordt het Pre Season Tournament gespeeld bij OJC. Met deelnemers als UNA, WNC en Achilles Veen betreft het voorbereidingswedstrijden op niveau en in toernooivorm op De Groote Wielen in Rosmalen.

Lees verder