Nieuwsflits Tweede Divisie

In de rubriek ‘Nieuwsflits’ brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over clubs uit de Tweede, Derde en Vierde Divisie waarin ook (regio)clubs uitkomen, die wij dagelijks volgen. Het gaat in de Tweede Divisie om Scheveningen, in de om Derde Divisie Quick en TOGB en in de Vierde Divisie om DSO, FC ’s-Gravenzande, HBS, RKAVV en Westlandia.

Jong Almere City

Jong Almere City komt komend seizoen uit in de Tweede Divisie en het was naarstig op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De club maakte donderdag bekend dat Danny Schenkel de vacature in zal gaan vullen. Die was ontstaan doordat Anoush Dastgir zich in het nieuwe seizoen zal gaan richten op het eerste elftal.

De nieuwe hoofdtrainer komt over van Sparta Rotterdam waar hij verantwoordelijk was het team Onder 18. Hij tekende in Almere voor één seizoen. Als profvoetballer was hij actief bij Telstar, AEK Larnaca, Willem II en Sparta. Als trainer werkte hij bij Almere City FC, BFC Bussum, Zwaluwen Vlaardingen en Ajax Vrouwen.

De 23-jarige Zakaria Eddahchouri, speler van Koninklijke HFC, is in de voorbereiding op proef bij Keuken Kampioen Divisie-ploeg Telstar. Eddahchouri, die via Go Ahead Eagels in de zomer van 2022 bij de Koninklijke HFC belandde, ziet zijn sterke seizoen met zeventien treffers dus wellicht bekroond worden met een terugkeer naar het betaalde voetbal. Het gaat vooralsnog om een stage. Op een later moment in de voorbereiding zal er gekeken worden of Eddahchouri definitief aansluit bij de selectie van Telstar-trainer Mike Snoei.

Lees verder