FC ’s-Gravenzande heeft staf vrouwenselectie rond

Nadat eerder al Richard Poesiat met ingang van seizoen 2023-2024 was voorgesteld als de nieuwe hoofdtrainer van de vrouwenselectie van FC ’s-Gravenzande, is nu ook bekend, dat Femke de Groot hem daarbij gaat assisteren. De Groot gaat hiermee haar derde seizoen in als assistent trainster bij het eerste vrouwenelftal.

Ook de keeperstrainers Tim Poesiat en Robin van de Broek hebben aangegeven nog een seizoen door te gaan. Trainer Danny Knetemann, van het tweede vrouwenteam, had eerder al te kennen gegeven te gaan stoppen als trainer bij de vrouwenselectie. Mocht het toch weer gaan ‘kriebelen’ dan laat hij het weten aan de afdeling Technische Zaken van de club.

Nieuw

Ed Meijer en Richard van Erk zijn de nieuwe trainers bij het tweede vrouwenteam. Beiden zijn als Hoofdleider en trainer afgelopen seizoenen zeer betrokken en actief geweest bij de jeugdafdeling meiden geweest. Zo zijn zij de grondleggers van de opleidingsstructuur, zoals het nu staat en hebben zij veel energie geleverd bij het werven en hiermee groter maken van de meidenafdeling. Afgelopen seizoen gaven zij met succes samen training aan de MO17-1.

Lees verder