Hansa Rostock doet geen beroep meer op John Verhoek en Thomas Meißner

Afgelopen seizoen maakten John Verhoek (foto boven) en Thomas Meißner nog deel uit van de selectie van het Duitse Hansa Rostock. Beide spelers hebben echter te horen gekregen dat zij niet meer voorkomen in de plannen voor komend seizoen.

Kristian Walter, sportief directeur bij FC Hansa Rostock: ,,Na analyse van het afgelopen seizoen en het opnieuw afstemmen van de verschillende posities, hebben we John en Thomas laten weten dat we geen plannen met hen hebben voor het komende seizoen. Om die reden hebben wij ze niet meegenomen op trainingskamp om hen gesprekken met andere clubs te laten voeren. Voorlopig hebben ze natuurlijk de mogelijkheid om fit te blijven met onze U23.”

Thomas Meißner

John Verhoek speelde in het seizoen 2011-2012 bij ADO Den Haag, op huurbasis van het Franse Stade Rennes. Hij speelde ook bij FC Dordrecht, FC Den Bosch, FSV Frankfurt, 1. FC Heidenreim, MSV Duisburg en nu dus Hansa Rostock. Ook Thomas Meißner droeg in het verleden het shirt van ADO Den Haag. Hij stond in Den Haag van 2016 tot 2018 onder contract en kwam over van MSV Duisburg. In Nederland speelde hij ook nog één seizoen voor Willem II.

(Foto John Verhoek: Orange Pictures)

Lees verder