Wesley Epskamp (trainer RKDEO): ,,Deze indeling was natuurlijk te verwachten”

De KNVB maakte onlangs de indelingen voor de competitie 2023-2024 bekend. In de eerste klasse C alle regioclubs bij elkaar. Plus buiten de regio LFC (voormalige FC Boshuizen), Valken’68 en Voorschoten’97. Haaglanden Voetbal polste de eerste reacties van de trainers. In deel 8 Wesley Epskamp (foto), de trainer van RKDEO. 

Voor Wesley Epskamp was de indeling niet echt een verrassing. ,,Met veel clubs in de regio en natuurlijk de derby’s aankomend jaar vinden wij het een uitdagende poule, maar dit was natuurlijk te verwachten kijkend naar de eerste klasse van vorig seizoen. Jammer is wel dat we met dertien verenigingen in de poule zitten, dit houdt natuurlijk in dat we met extra vrije weekenden te maken krijgen en dat is niet ideaal.”

Overleg

,,Met TAC’90 erbij als zondagclub zien wij geen problemen, als we in goed overleg gaan over de thuis- en uitwedstrijd op welke dag die gespeeld gaat worden, dan moet dit goed komen. Die vele mooie derby’s zijn natuurlijk altijd goed voor de verenigingen, qua publieke belangstelling, maar natuurlijk ook voor de kantine! Wij kijken er in ieder geval naar uit.”

Lees verder