ADO Den Haag opent geboorteloket

ADO Den Haag opent in samenwerking met het HagaZiekenhuis Den Haag het geboorteloket. Ouders, opa’s, oma’s of andere familieleden hebben vanaf nu de mogelijkheid om een waar geboortecertificaat op te halen om zo al vanaf de geboorte bij ADO Den Haag aangesloten te zijn!

De trotse Ooievaar, symbool voor de stad Den Haag, maar ook voor geboorte en het gezin staat natuurlijk centraal bij dit nieuwe initiatief. ADO Den Haag wil met dit initiatief het bijzondere moment van het krijgen van een kind nog een beetje meer bijzonder maken. Je wilt jouw pasgeboren kind natuurlijk van alles meegeven en daar mag de belangrijkste bijzaak in het leven niet bij ontbreken. Iedereen heeft nu de mogelijkheid om zijn kleine spruit na geboorte aan te melden als jongste ‘ADO-Stork’ van ADO Den Haag.

ADO Storks; groei mee met ADO Den Haag

Gedurende de eerste twee levensjaren ben je lid van de ADO Storks. Bij aanmelding ontvang je een officieel geboortecertificaat en bij je eerste verjaardag word je verrast door de club. Daarna groei je samen op met ADO Den Haag en heb je de mogelijkheid om door te stromen naar de ADO Kids Club. Zo stroomt het DNA van de club al van jongs af aan door de geel-groene aderen zonder dat ouders moeite hoeven te doen om je te overtuigen!

Registreren van jouw kleine ADO Stork!

Na geboorte is dit natuurlijk het tweede dat je doet. Registreer jouw pasgeboren kind met zijn/haar (eigen) naam via adodenhaag.nl/geboorteloket. Heb je als ouder zelf al een account, gebruik dan een uniek (ander) e-mailadres voor registratie. Na registratie ga je naar het ticketaccount en kun je bij lidmaatschap ADO-Stork aanschaffen. Op vertoon van jouw bevestigingsmail kun je in de Hagashop in het HagaZiekenhuis of in de Fanstore het geboortecertificaat afhalen.

Lees verder