Nieuwe tenuesponsoren voor Westlands Elftal

Tijdens de vijfde editie in hotel-restaurant Unicum Elzenhagen in Poeldijk van het Westlands Voetbalgala, voor de tweede maal georganiseerd door WestMedia, tekenden ook twee nieuwe sponsoren een contract voor de komende vijf jaar als tenuesponsoren van het Westlands Elftal.

Als opvolgers van de Tuinderij uit De Lier tekenden Bas Voermans, namens de BICT Groep, en Piet Looije, namens de Looije Group, het sponsorcontract. Namens FeVoWest waren hiervoor aanwezig voorzitter Nico van der Knaap en secretaris Dick Hartman.

Wedstrijden

Het Westlands Elftal onder leiding van Barry de Man speelt dit jaar weer twee wedstrijden. Op zaterdag 5 augustus wordt om 14.30 uur bij Verburch in Poeldijk afgetrapt voor een wedstrijd tegen ADO Den Haag O21. Op dinsdag 8 augustus om 20.00 uur is Westlandia zondag in Naaldwijk de gastheer voor dit vertegenwoordigend elftal. De toegang is gratis. Op dinsdag 1 en donderdag 3 augustus wordt er voorafgaande aan deze twee wedstrijden getraind door het Westands Elftal op het complex van Westlandia in Naaldwijk.

(Foto: Richard Mulder, WestMedia)

Lees verder