GirlPower Radio hoofdsponsor ADO Vrouwen en Strategisch Partner ADO Den Haag

Met trots mag ADO Den Haag bekend maken dat GirlPower Radio een nieuw, driejarig contract heeft getekend. Zodoende is de Haagse radiozender niet alleen nog drie seizoenen als hoofdsponsor op de wedstrijdshirts van het eerste elftal en de jeugdelftallen van ADO Den Haag Vrouwen te bewonderen, maar zijn zij eveneens naar Strategisch Partner van ADO Den Haag gegroeid.

De fijne samenwerking van de afgelopen jaren, wordt op deze manier verder uitgebreid en nog beter zichtbaar. Monique Kriek, CEO van GirlPower Radio: ,,Wij zijn super trots op onze (nieuwe) samenwerking. We hopen een bijdrage te kunnen leveren aan het verder professionaliseren van het vrouwen- en meisjesvoetbal bij ADO Den Haag. We zijn blij dat we dit mooie avontuur nog drie jaar van dichtbij mogen meemaken.”

Naast het vrouwenvoetbal heeft ook GirlPower de ambitie om te groeien: ,,Doordat ADO Den Haag Vrouwen sinds dit seizoen weer volledig deel uitmaakt van NV ADO Den Haag, zal GirlPower Radio ook zichtbaar zijn bij de wedstrijden van de mannen. We hopen hierdoor meer nieuwe luisteraars te mogen verwelkomen op onze zender.” Yannick Koevermans, Accountmanager Partnerships: ,,GirlPower Radio is al twee jaar de gewaardeerde hoofdsponsor van ons vrouwenelftal. Dat zij zich meer dan hard maken voor het vrouwenvoetbal in Den Haag blijkt uit het besluit van vorig seizoen om zich eveneens als hoofdsponsor aan de jeugd van de vrouwen te verbinden. We zijn dan ook verheugd dat we deze samenwerking nog drie jaar mogen continueren. Met het doorgroeien van hoofdsponsor bij de vrouwentak naar Strategisch Partner bij ADO Den Haag maakt dat de integratie van de vrouwenvoetbalorganisatie nu op alle facetten wordt doorgevoerd. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking de komende jaren.”

 

GirlPower Radio is een jong DAB+ radiostation, dat niet vanuit een typisch mannenbastion is ontstaan en vanuit Den Haag uitzendingen verzorgt voor de gehele randstad. De muziek die GirlPower Radio 24 uur per dag draait, is vaker van vrouwelijke origine en is meestal ‘upbeat’ en dansbaar of juist ‘moody’ en wat emotioneler. Naast de bekende hits draait GirlPower Radio ook tracks, die net de top niet halen in de Nederlandse lijsten, maar waar GirlPower Radio wel haar publiek mee wil laten kennismaken.

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder