Nieuwsflits Tweede Divisie

In de rubriek ‘Nieuwsflits’ brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over clubs uit de Tweede Divisie waarin ook regioclub Scheveningen uitkomt.

Zakaria Eddahchouri, de 23-jarige aanvaller van Koninklijke HFC heeft een contract getekend bij Keuken Kampioen Divisionist Telstar. Eddahchouri, die via Go Ahead Eagels in de zomer van 2022 bij de Koninklijke HFC belandde, ziet zijn sterke seizoen met zeventien goals bekroond worden met een terugkeer naar het betaalde voetbal.

Met het binnenhalen van Eddahchouri rekent Telstar op doelpunten. Naast Eddachouri werd namelijk ook al spits Youssef El Kachati van Quick Boys aangetrokken. Samen waren deze spelers vorig seizoen goed voor ruim dertig treffers.

Justin Lambers (26) maakt komend seizoen onderdeel uit van de technische staf van het vlaggenschip van HHC Hardenberg. De voormalig voetballer van de oranje-zwarten is de nieuwe performance trainer van de club. Hij is werkzaam met De Haere, waarmee HHC Hardenberg een nauwe samenwerking heeft.

Technisch manager Gert Heerkes is verheugd met de uitbreiding van de staf. ,,Een mooie ontwikkeling om op deze manier een echte HHC’er te kunnen inzetten in het proces van doorgroei en verbetering. Justin zal zich voornamelijk bezighouden met het fysiek trainen van spelers, zowel vanuit ontwikkeling, preventie als revalidatie.

Lees verder