Nieuwsflits Derde Divisie

In de rubriek Nieuwsflits brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over de competitie in de Derde Divisie waarin ook regiogenoot Quick uitkomt.

De zomerstop zit er bijna op voor de spelers van SV Meerssen. Het oefenprogramma staat vast en vanaf donderdag 13 juli wordt de training hervat. Met enkele trainingen in de benen staat 19 juli de eerste oefenwedstrijd op het programma en niet de minste. SV Meerssen neemt het traditioneel op tegen MVV. Aanvang wedstrijd 19.00 uur.

Rodney Klooster verlaat per direct TEC. De talentvolle verdediger stopt met zijn voetbalcarrière en kiest ervoor om zich volledig te richten op zijn maatschappelijke carrière als performance-coach & personal-trainer bij Beyond Yourself in Rotterdam.

Rodney Klooster kijkt terug op een fijne tijd bij TEC: ,,De beslissing om te stoppen met voetbal was niet eenvoudig, maar als er een kans voorbijkomt, waarvan je weet dat niet zo 1, 2, 3 meer langs gaat komen, moet je die grijpen. En dat heb ik dan ook gedaan”, laat hij op de clubsite weten.

Hoek heeft middenvelder Jarno Lion gecontracteerd. De Belg komt over van Jong KV Mechelen en heeft voor één jaar getekend bij de Zeeuws-Vlamingen. Lion voetbalde de afgelopen seizoenen ook in ons land, hij werd namelijk door KV Mechelen verhuurd aan Keuken Kampioen Divisionist Helmond Sport. Hij kwam daar tot meer dan vijftig optredens in zowel competitie als beker.  Volgens de technische staf van Hoek is Lion een “echte zes”.

 

Lees verder