Louise van Oosten tot medio 2025 bij ADO Den Haag Vrouwen

ADO Den Haag heeft het contract van Louise van Oosten opengebroken. De 19-jarige talentvolle middenvelder heeft haar contract, dat oorspronkelijk afliep in de zomer van 2024, met één seizoen verlengd. Zodoende is Van Oosten tot de medio 2025 aan de Residentieclub verbonden.

Foto’s: Eric de Wit

Van Oosten tekende 2,5 jaar geleden haar eerste contract bij ADO Den Haag Vrouwen en maakte sindsdien officieel onderdeel uit van het eerste elftal. Eerder doorliep zij al de jeugdopleiding van ADO Den Haag Vrouwen, nadat zij in 2018 overkwam van GDA.

,,Louise van Oosten is een groot talent dat al eerder, vanuit onze jeugdopleiding, is doorgeschoven naar het eerste elftal”, laat Technisch Manager Annabel Toorenburg weten. ,,Louise is een bepalende speelster die hard is blijven werken en daardoor een stormachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt. We zijn er dan ook van overtuigd dat we een mooie stap richting de toekomst hebben gezet met het openbreken en het verlengen van haar contract. We gaan nog veel plezier aan haar beleven.”

 

Van Oosten zelf over het tekenen van haar nieuwe contract op de clubsite: ,,Ik ben blij dat mijn contract is opengebroken. Het getuigt van vertrouwen en mede daardoor kijk ik ernaar uit om nog twee jaar langer bij deze mooie club te blijven. Ik hoop zoveel mogelijk successen te behalen met het team.”

 

Lees verder