Zaalvoetbal: KNVB maakt competitie-indelingen categorie A seizoen 2023-2024 bekend

De indelingen in categorie A van het zaalvoetbal voor het seizoen 2023-2024 zijn bekend. De publicatie van de nummering volgt op 15 juli.

Een sportieve en spannende competitieopzet staat voor de KNVB voorop bij de indelingen van de competities. Het uitgangspunt is om zo veel als mogelijk tegemoet te komen aan de sportieve wensen van de verenigingen. Bij de competitie-indeling wordt daarnaast ook gekeken naar de meest optimale geografische indeling voor de verenigingen, rekening houdend met de voorkeurspeeldag en de beschikbaarheid van sporthallen. Hierbij streeft de KNVB ernaar om competities op te zetten met meer tegenstanders uit de omgeving. Afhankelijk van het niveau en het aantal verenigingen dat uitkomt op een bepaald niveau is dat helaas niet altijd mogelijk en kan een indeling voor een team ongunstiger uitvallen.

Belangrijke data

De publicatie van het wedstrijdprogramma volgt op 18 augustus 2023. De competitie begint op 11 september.

Indeling Topklasse West II

ASW – Berkel – Deltasport – FC Westlaand 2 – Futsal Rotterdam 2 – LFC – Lugdunum – Multicult – Staga – Stompwijk’92 – Tutor – Zuid West DH.

Indeling Hoofdklasse C West II

Alexandria’66 – FC Westland 3 – Futsal Rotterdam 3 – GLZ Delfshaven – GZV Watergras 2 – LFC 2 – NOC Krakingen – OACN-Boys 2 – Rohda’76 – RS – Steeds Hooger – zvv Den Haag 2

Lees verder