Nieuwsflits Derde Divisie

In de rubriek Nieuwsflits brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over de competitie in de Derde Divisie waarin ook regiogenoot Quick uitkomt.

Ho Chun Ko baarde het afgelopen seizoen opzien door in de drie wedstrijden die hij onder de lat stond bij Sportlust’46 telkens de nul te houden, dit terwijl hij zijn debuut maakte in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Na zijn sterke debuut moest hij tot zijn teleurstelling toch weer plaatsmaken voor de beoogde eerste doelman, de reden om komend seizoen te verkassen naar tweedeklasser SV Maarssen.

De 30-jarige Amsterdammer Arsenio Valpoort is de nieuwe spits van TEC. Valpoort die een betaald voetbal verleden heeft bij sc Heerenveen, PEC Zwolle, RKC Waalwijk, Almere City FC, Excelsior en FC Dordrecht komt over van het Bulgaarse Hepar B. ,,Na jaren in het buitenland is het nu tijd om terug te keren naar Nederland. Ik ben volop aan het bouwen aan mijn maatschappelijke carrière en dat is goed te combineren met amateurvoetbal, waarbij je niet elke dag op het veld staat”, aldus Valpoort.

 

Lees verder