Xander Severina maakt overstap naar Partizan Belgrado

Zoals Haaglanden Voetbal op 10 juli al berichtte, gaat Xander Severina (foto) een contract tekenen bij Partizan Belgrado. De 22-jarige aanvaller liep aan het einde van het afgelopen seizoen uit zijn contract en pogingen hem bij ADO Den Haag te houden, leverden niets op.

Severina, die het afgelopen seizoen ook zijn debuut in het nationale team van Curaçao maakte, kende zijn debuut in de hoofdmacht bij ADO Den haag op 4 april 2021 in het thuisduel tegen FC Utrecht. In totaal zou hij tot 62 wedstrijden komen, waarin hij achtmaal het vijandelijke net wist te vinden.

Afscheid

Op Instagram nam Severina, die nog als toeschouwer aanwezig was bij de oefenwedstrijd van ADO Den Haag bij Laakkwartier, ook afscheid van zijn fans met de woorden: ,,Ik wil iedereen die ADO een warm hart toedraagt bedanken voor de drie fijne maar ook leerzame jaren die ik bij de club heb beleefd. Ondanks dat het niet de makkelijkste jaren waren voor de club heb ik me altijd thuis gevoeld. Ik wil graag al mijn teamgenoten, stafleden en directie bedanken voor het vertrouwen van afgelopen jaren.”

Lees verder