Joey Sleegers via ADO Den Haag weer terug bij FC Eindhoven

Joey Sleegers (foto) maakt weer een comeback bij FC Eindhoven. De 28-jarige buitenspeler tekent voor de derde keer in zijn carrière bij de Blauwwitten. Sleegers heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract.

Na zijn periode in de Verenigde Arabische Emiraten keerde hij terug in Nederland en ging vanaf de winterstop spelen bij ADO Den Haag. En onverdeeld succes is zijn periode bij de Residentie-club niet geweest. Hij had zijn gezicht nog niet laten zien op de training, zodat ADO Den Haag al uitging van een vertrek.

Emiraten

In het seizoen 2014-2015 begon Sleegers voor de eerste maal bij FC Eindhoven. Hij werd toen gehuurd van Feyenoord. Daarna volgde periodes bij NEC Nijmegen, VVV-Venlo en AS Trencin. In 2019 keerde de Helmonder terug bij FC Eindhoven en vooral het derde seizoen van deze periode was er één voor in de boeken. Sleegers was met 21 doelpunten en 12 assists een belangrijke pion in het succes waarbij de halve finales van de play-offs bereikt werden. Daarna vertrok Sleegers dus naar de Verenigde Arabische Emiraten en via ADO Den Haag is hij nu weer terug in het Jan Louwers Stadion.

Lees verder