Nieuwsflits Derde Divisie

In de rubriek Nieuwsflits brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over de competitie in de Derde Divisie waarin ook regiogenoot Quick uitkomt.

SteDoCo meldt op de eigen website, dat het zich per direct heeft versterkt met Skender Loshi. De uit Breda afkomstige aanvaller maakt de overstap naar Hoornaar van het Belgische Dessel Sport. Loshi doorliep eerder de jeugdopleiding van NAC Breda en kwam bij Jong NAC tot tien wedstrijden. Ook werd hij geselecteerd voor Albanië Onder 21, maar speelminuten in het nationale jeugdteam bleven uit.

vv Gemert laat via haar eigen digitale huis weten, dat het het komend seizoen een beroep kan doen op Dylan van Diepen. De 19-jarige aanvaller maakt de overstap van Helmond Sport. Vorig jaar ging hij juist over van vv Gemert naar Helmond Sport en tekende daar voor twee jaar. Een blessure gooide echter roet in het eten. In de voorbereiding van dit seizoen zat hij wel bij de selectie van Helmond Sport, maar de kans op speelminuten was klein, waarop in onderling overleg het contract is ontbonden en Van Diepen weer terugkeerde bij vv Gemert.

 

Lees verder