Collin Klootwijk en Leroy Smits treden toe tot TC van HVC’10

Het komend seizoen treden Collin Klootwijk en Leroy Smits (foto) toe tot de technische commissie van HVC’10. Zij zullen daar, samen met Hans Koornhof en John Kraan Sr, alle voetbaltechnische zaken oppakken rondom de selectie van HVC’10.

Twee personen, die zich met een groot HVC’10-hart willen inzetten om de selectie zo goed als mogelijk te begeleiden. Dit betekent overigens wel dat zij hun huidige activiteiten voor de Business Club van HVC’10 zullen afbouwen en overdragen.

Plannen

De nieuwe leden van de TC hebben al een kennismakingsgesprek achter de rug met het bestuur. Dit om te kijken hoe alle geledingen – TC, bestuur en selectie – ervoor kunnen zorgen dat HVC’10 dit jaar een goede kans heeft om weer terug te keren naar de tweede klasse. Ook hebben zij samen besproken hoe zij de club sterker kunnen maken en de verbinding tussen de selectie en de jeugd kunnen verbeteren. Dit alles heeft geleid tot een plan waarin komend seizoen extra activiteiten voor de selectie worden opgepakt, maar waarin de spelers van de selectie ook een grotere rol gaan spelen bij het trainen en begeleiden van de oudere jeugdspelers.

 

Lees verder