Inschrijving Haaglanden Voetbal Toernooi gaat weer van start

De succesvolle finaledag bij Wilhelmus is nog maar net achter de rug of de inschrijving voor het Haaglanden Voetbal toernooi 2023-2024 is alweer geopend. De verenigingen ontvangen later nog een uitnodiging via de mail. Maar men kan nu al inscrhijven. Het toernooi staat weer open voor senioren en jeugdteams zowel mannen/jongens als vrouwen/meisjes.

Het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup voor clubs spelend op divisieniveau en in de 1e en 2e klasse zal starten in oktober. Dit geldt ook voor het toernooi om de Halve Maan Cup voor verenigingen uitkomend in de 3e klasse en lager. De loting voor deze toernooien en de O23-cup zal plaatsvinden in september. De exacte datum zal later bekend worden gemaakt.

Ook voor de overige categorieën is de inschrijving geopend, maar zullen de toernooien later van start gaan. Bij de jeugdteams is Sir Winston Fun & Games weer de sponsor en staat de inschrijving open voor diverse leeftijdsgroepen. De toernooien zullen doorgaan als er minimaal zestien teams ingeschreven zijn. Natuurlijk wordt er ook weer een toernooi georganiseerd voor de vrouwenteams. De finaledag van de komende toernooien zal in juni 2024 gehouden worden op de dan nieuwe, prachtige locatie van het Juliana sportpark, de accommodatie van FC ’s-Gravenzande.

Wij rekenen weer op een massale deelname van de clubs uit de regio. Voor teams die niet kunnen wachten met inschrijven is het formulier HIER te vinden.

Lees verder