Nieuwsflits Tweede Divisie

In de rubriek ‘Nieuwsflits’ brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over clubs uit de Tweede Divisie waarin ook regioclub Scheveningen uitkomt.

Zakaria Eddahchouri (23) van Koninklijke HFC heeft een contract afgedwongen bij Keuken Kampioen Divisie-ploeg Telstar. Aanvaller Eddahchouri, die via Go Ahead Eagels in de zomer van 2022 bij Koninklijke HFC zijn opwachting maakte, scoorde afgelopen seizoen zeventien treffers. Dat heeft hem dus geen windeieren opgeleverd.

Telstar hoopt met het contracteren van Eddahchouri ook de nodige doelpunten te hebben binnengehaald. Eerder werd ook al de schutter van Quick Boys, Youssef El Kachati, aangetrokken.

Technisch directeur Johan van der Werff van Kozakken Boys is nog op zoek naar aanvulling van zijn selectie. Hij wil er voor elke linie nog een speler bijhebben. Een viertal testspelers was op proef. Trainer Scott Calderwood heeft de stagespelers tijdens een tweetal trainingen en een oefenduel tegen UNA (2-3 winst) geobserveerd. Alleen middenvelder Dico Jap Tjong (24) mag zijn stage verlengen. Hij kwam eerder ook uit voor FC Eindhoven.  Het drietal Stéphane Odimboleko, Jelaino Fonseca en Djaniny Lopes Mendes hebben hun spullen alweer kunnen inleveren.

Lees verder