Nieuwsflits Tweede Divisie

In de rubriek ‘Nieuwsflits’ brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over clubs uit de Tweede Divisie waarin ook regioclub Scheveningen uitkomt.

FC Lisse oefende tegen RKAV Volendam en ging met 2-0 onderuit, na een 1-0 stand bij rust. Voor FC Lisse was het de derde nederlaag in de oefenperiode tot nu toe. Eerder moest FC Lisse buigen voor Koninklijke HFC (2-0) en Telstar (1-6). Bij de ploeg uit de Bollenstreek liep Jip Jesse vlak voor tijd nog tegen een rode kaart aan.

Voor Noordwijk is de voorbereiding met oefenduels ook begonnen. In haar eerste optreden bleef Noordwijk baas over HB Amsterdam. Dit is een team bestaande uit spelers zonder club uit de Amsterdamse regio. Noordwijk scoorde vijfmaal via Jesper de Vré, Dylan Rietveld, Emiel Wendt, Ruben Marbus en Sem van Oosten. Na negentig minuten stond er een stand van 5-2 op het scorebord.

Rijnsburgse Boys trok op eigen veld aan het kortste einde tegen TEC, dat vorig seizoen degradeerde uit de Tweede Divisie. De ploeg vertrok richting Tiel met een 1-2 overwinning op zak. Bij rust had TEC al met 0-1 de leiding genomen. Na rust produceerde namens de Rijnsburgers op sportpark Middelmors Dani van der Moot de gelijkmaker, maar in de slotfase pakte TEC alsnog de winst: 1-2.

 

Lees verder