Selectie Westlands Elftal voor twee oefenduels bekend

Het Westlands Voetbalelftal speelt in augustus twee wedstrijden: op 5 augustus tegen ADO Den Haag O21 en op 8 augustus tegen Westlandia. Hoofdtrainer Barry de Man heeft met zijn assistenten Marko van der Knaap, Rob Klop en Dick Bos de selectie samengesteld voor die twee ontmoetingen.

De volgende 24 spelers kregen een uitnodiging: Bram Sommeling, Rick Boers en Twan van Meerten (allen FC ‘s-Gravenzande) – Jorn Groothuizen en Kay van den Bos (beiden HVC’10) -Robin Vijverberg en Thom Kuijvenhoven (beiden Lyra) – Nick van Vliet (Maasdijk) – Bret Rhijnsburger en Lourens van Rooijen (beiden MVV’27) – Jeffrey Wubben (Naaldwijk) – Bink de Brabander, Jordi van Maanen en Jurgen Warbout (allen SC Monster) – Sean van der Stap, Steyn de Bruijn en Tom van Veen (allen sv Honselersdijk) – Shane Bruinen en Vince van der Knaap (beiden Verburch) – Jari Duijvestein en Lars van den Berg (beiden Westlandia zat.) – Desley Bransen, Kai Verbeek en Sergi Roeleveld (foto) (allen Westlandia zon.).

Data

De wedstrijd tegen ADO Den Haag O21 is op zaterdag 5 augustus om 14.30 uur bij Verburch en staat onder leiding van Dirk Meijvogel, die langs de lijn zal worden geassisteerd door Mike van Dam en Ruud Rolandus Boers. De wedstrijd tegen Westlandia-zondag op dinsdag 8 augustus om 20.00 uur wordt gespeeld op het complex van Westlandia, sportpark ‘De Hoge Bomen’ en staat onder leiding van arbiter Cor van Elswijk. De toegang tot deze wedstrijden is gratis.

Trainingen

Als voorbereiding op de beide duels wordt er door de selectie nog tweemaal getraind. Die trainingen vinden plaats op 1 en 3 augustus op het complex van Westlandia in Naaldwijk en vangen aan om 19.30 uur.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder