Ook interesse van Coventry City voor oud-ADO Den Haag-speler Milan van Ewijk

Oud-ADO Den Haag-speler Milan van Ewijk (foto) staat nu ook in de belangstelling van Championship-club Coventry City. De Sky Blues hebben tot nu toe twee biedingen gedaan om de Amsterdamse U21-international van zijn huidige club SC Heerenveen los te weken.

Tekst: Peter Petit

De rappe rechtsback wordt ook in verband gebracht met interesse van Anderlecht en Leeds United. Volgens de Leeuwarder Courant heeft SC Heerenveen overigens ook het laatste bod van Coventry afgewezen.

Clubgenoot

Bij Coventry City zou Van Ewijk clubgenoot kunnen worden van ADO-jeugdproduct Gustavo Hamer. De sterspeler van Coventry, dat in mei op een haar na promotie naar de Premier League miste, heeft een nieuw contract op tafel liggen, maar moet nog tekenen vanwege de aanhoudende interesse van Fulham, Leeds United en Burnley. De in Brazilië geboren Hamer raakte in de finalewedstrijd om promotie naar de Premier League tegen Luton Town geblesseerd en keerde afgelopen week pas weer terug op het trainingsveld om voorzichtig wat oefeningen te doen.

Met de eventuele komst van Roda JC-topscorer Dylan Vente zou Coventry City dit komend seizoen een hoog Nederlands tintje krijgen. Ook Vente wordt aan de club uit de West Midlands gelinkt.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder