Jonathan Mulder na één seizoen weer weg bij Telstar

Het contract van Jonathan Mulder (foto) bij Telstar is ontbonden. De 21-jarige – voormalige verdediger van ADO Den Haag – had in Velsen nog een verbintenis tot medio 2024, maar de samenwerking eindigt, in onderling overleg, per direct.

Mulder sloot in de zomer van 2022, na een succesvolle stage op Schoonenberg, aan bij de Witte Leeuwen en ondertekende indertijd een tweejarig contract met de club. Hij had zijn jeugdopleiding bij Maccabi Tel Aviv in Israël en speelde na terugkeer in Nederland bij AFC en AZ. In 2020 vertrok hij transfervrij naar ADO Den Haag, waar hij een contract voor een seizoen tekende. Hij speelt hier voor ADO Den Haag onder 21, waar ook zijn oudere broer Michael speelde.

ADO Den Haag

Jonathan Mulder debuteerde in het eerste elftal van ADO Den Haag op 20 december 2020, in de met 2-4 verloren thuiswedstrijd tegen AFC Ajax. Hij kwam na de rust in het veld voor Boy Kemper. Bij ADO den Haag moest hij vertrekken in de zomer van 2022, maar na een stage kreeg hij een contract bij SC Telstar aangeboden, dat nu dus ook na een jaar ten einde is.

Lees verder