TOP Oss-trainer Ruud Brood begroet ‘oude bekende’ in zijn selectie

Woensdag heeft TOP Oss overeenstemming bereikt met Jonathan Mulder (foto) over een contract voor één seizoen en een optie voor nog een jaar. Mulder is geen onbekende van de nieuwe trainer bij TOP Oss, Ruud Brood. Brood kent hem nog van zijn periode bij ADO Den Haag.

Na ADO den Haag vertrok Jonathan Mulder naar Telstar, waar hij een contract voor twee seizoenen tekende. In goed onderling overleg werd dat contract onlangs ontbonden. Lang heeft Mulder niet zonder club gezeten. Hij liep al stage bij TOP Oss in Brabant en dat heeft nu geleid tot een overeenkomst.

Mentaliteit

Ruud Brood over Mulder uit zijn Haagse periode op de site van de club: ,,Ik ken hem als een speler met een goede mentaliteit, die we hier naar een hoger niveau in zijn carrière willen brengen.” Technisch directeur Linton Posthumus ondersteunt zijn trainer daarin: ,,Jonathan heeft zich in tijd hier als stagespeler voldoende bewezen om een verbintenis af te dwingen. Hij is een fysiek sterke speler waarbij we voldoende aanknopingspunten voor groei waarnemen.”

Goed gevoel

De 21-jarige verdediger heeft aan zijn stageperiode in Brabant een goed gevoel overgehouden. ,,TOP Oss heb ik de afgelopen tijd leren kennen als een club waar ik me prima thuis voel, en waar ik er alles aan wil doen om zowel mezelf als het team hogerop te helpen”, laat hij op de website weten.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder