Quick speelt wederom Bright Ampong Memorial

Op 7 juni 2023, was het alweer twee jaar geleden, dat Bright Ampong, Quick-lid en voormalig speler van o.a. Quick 1, FC Rijnvogels 1 en toen spelend voor Alphense Boys 1, ons is ontvallen. Een grote schok voor vriendin, vader en moeder, naaste familie, vrienden en kennissen bij wie hij zeer geliefd was.

T.V.O. (Tot Vriendschap Opgericht), een vriendengroep van amateurvoetballers uit de regio, waar Bright ook lid van was, heeft toen in samenwerking met Quick de “Bright Ampong – Memorial” in het leven geroepen. Komende woensdag, 2 augustus, vindt op Nieuw Hanenburg de derde editie van deze wedstrijd plaats. De aanvang is om 20.00 uur.

T.V.O.

T.V.O. met onder meer Rachid Bouyaouzan (Quick 1), Virgil-Tjin-Asjoe (FC Rijnvogels 1, ex-Quick 1), Patrick Batist (VUC 1, ex-Westlandia 1), Melvin Vissers (VUC 1, ex-Westlandia 1) en Vially Serbony (DHC, ex-RVC Celeritas, ex-VVSB 1, ex-Westlandia 1) om maar een paar grote namen te noemen.

Traditie

Twee jaar terug was al aangegeven dat deze wedstrijd misschien kan uitgroeien tot een jaarlijks eerbetoon aan Bright. Het spektakelstuk van toen, heeft geleid naar wat het begin is van een mooie traditie. Ook deze avond zullen velen die dichtbij Bright in het leven stonden (vriendin, naaste familie) op Quick aanwezig zijn. De aftrap zal net als afgelopen keer door een familielid worden verricht. Voor aanvang van de wedstrijd zal één minuut stilte worden gehouden ter nagedachtenis aan Bright Ampong.

Lees verder