Kader van vv Schipluiden staat vol elan klaar voor nieuwe seizoen

Een club zonder kader is als een schip zonder roer. Schipluiden prijst zich gelukkig met een jonge stuurman in de persoon van voorzitter Tom Denie (op de bovenste foto samen met Dirk-Jan Renaud en Rien van Driel). Hij sprak op de onlangs gehouden bijeenkomst van de club vol lof en vertrouwen de aandachtig luisterende ‘vernieuwde staf’ toe.

,,Het is weer gelukt” en vervolgens slaakte de preses een zucht van verlichting met dank een zijn kompanen Dirk-Jan Renaud, bestuurslid Technische Zaken en Rien van Driel (Hoofd Jeugdopleiding), die zich weer in het zweet hebben gebeld en gemaild om ieder elftalniveau van geschikte trainers en leiders te voorzien.

Keeperstrainer Hans Suiker blij met zijn overeenkomst

Een korte terugblik was op z’n plaats gelet op de inzet met daaraan gekoppelde resultaten. De JO 19-1 verdiende een speciaal woord van aandacht gezien haar promotie dit seizoen naar de Vierde Divisie, wat voor Schipluiden gerust een unicum mag worden genoemd. Wilbert werd als trainer/coach alsnog bedankt voor zijn inzet en bereidwilligheid om spelers af te staan en te blijven motiveren.

Hoofdtrainer Jeroen Hoefnagel tekent zijn contract

Rien van Driel herhaalde deels de woorden van Tom Denie door te wijzen op de saamhorigheid en welwillendheid onder het trainerscorps om – gedurende het seizoen – enkele seminars te volgen onder de vleugels van Sparta en de KNVB, waar het kind in de begeleiding en spelplezier voorop staat! Dirk-Jan Renaud wees ook nog eens op de inzet van Van Driel, met in zijn kielzog immer het Sparta-gevoel, dat stilstand in ontwikkeling uiteindelijk achteruitgang betekent en spelers wellicht kiezen voor een andere sport of club. Renaud, die nu eenmaal belast is als Hoofd Technische voetbalzaken met het totaalpakket qua trainersaanbod moest na het stoppen van de keepers- en hoofdtrainer naarstig op zoek naar geschikte opvolging. Hij kwam met de gelukzalige mededeling dat alle trainersfuncties inmiddels bezet zijn en eenieder met volledige inzet en spelplezier aan het nieuwe seizoen wil beginnen.

Lees verder