Quintus maakt zich op voor nieuw seizoen

Na het toch teleurstellende laatste seizoen, waarin Quintus geteisterd werd door blessures en pas in de laatste periode zich veilig wist te spelen en uiteindelijk nog als zesde eindigde, ging al snel de blik op het komende seizoen.

Na vier seizoenen werd waardig afscheid genomen van trainer Richard Langeveld en werd door de Technische Commissie Ramon Hageraats (foto) aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer. De staf zal komend seizoen bestaan uit de trainers: Ramon Hageraats en Eus Zwirs (Quintus 1) en Jeroen Vos (Quintus 2). De leiders zijn voor respectievelijk het eerste en tweede Dennis Krans en Halim Aouladsaid, terwijl Bram Geers als keeperstrainer zal fungeren. Eric Doelgani is verzorger bij de club uit Kwintsheul.

Selectie

De selectie zal bestaan uit 41 man, waarvan vier keepers. Quintus is een club, die het vooral met eigen jeugd doet en niet actief spelers haalt en dus staat er weer een jeugdige selectie voor komend seizoen met een aantal ervaren krachten. In de voor Quintus nieuwe poule zal het even afwachten zijn, hoe de verhoudingen tussen de ploegen zijn, maar uiteraard wil trainer Hageraats met zijn formatie mee gaan strijden voor de titel in de vierde klasse D. Dinsdag 8 augustus start de voorbereiding van de Heulse selectie.

Daarna neemt de ploeg deel aan het toernooi van sv Erasmus en begint daar op donderdag 17 augustus tegen sv Loosduinen. Op zaterdag zijn de finaleduels. Op dinsdag 22 augustus wordt gestart op het GDA-toernooi, waar dan DUNO de opponent is. Het tweede duel op het toernooi op Madestein is op zaterdag 26 augustus. Quintus is voor dinsdag 12 september nog op zoek naar een tegenstander.

Lees verder