sv Nootdorp begint voorbereiding op nieuw seizoen

De selectie van sv Nootdorp is dinsdagavond gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met een groep van een kleine twintig man werd de eerste training afgewerkt.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

Eerst werd begonnen met een praatje van trainer Jeroen Struijs, die vorig seizoen tussentijds het roer overnam van Marco Jalink. Hij meldde ook wie de nieuwe fysiotherapeut van de club is geworden en wanneer hij aanwezig is. De club is in zee gegaan met Stratera Fysio.

En voor degenen die het nog niet wisten, werd ook John Karelse voorgesteld als trainer. Struijs en Karelse – omdat hij over de juiste papieren beschikt om op dit niveau te werken – zwaaien komend seizoen de technische scepter over de selectie van sv Nootdorp. Karelse was eerder jarenlang als trainer aan de club verbonden.

De training werd gestart met een warming-up onder leiding van hersteltrainer Rob Lindeman, met wat loopoefeningen, rekken, strekken en wat ‘ladder-oefeningen’. Vervolgens onder leiding van trainers Jeroen Struijs en assistent Dick Sloos een trap-en-pass-oefening en de eerste training werd afgesloten met een partijvorm.

Lees verder