Frank Verhaar, trainer Full Speed: ,,Klap van degradatie niet erg hard aangekomen”

Full Speed is deze week ook weer begonnen met de training (foto). De Delftse club moet komend seizoen aantreden in de derde klasse. Na een spectaculair begin vorig seizoen, waarin Full Speed zelfs even koploper was, zakte het team van trainer Frank Verhaar af, met tenslotte als resultaat degradatie uit de tweede klasse.

Tekst: Ton Beije     |     Foto’s: Thomas Vos

,,Die klap van degraderen is niet erg hard aangekomen”, laat trainer Frank Verhaar weten. ,,Als groep en club wisten wij dat met het verlies van vijf basisspelers, geen aanvulling van buitenaf en de overstap naar de zaterdag het een erg moeilijk seizoen zou worden. Na vijf wedstrijden stonden we ineens bovenaan, maar ook toen waren we realistisch. We speelden resultaatvoetbal en hadden op dat moment iedereen beschikbaar, de resterende twaalf spelers van het seizoen daarvoor en aanvulling vanuit ons tweede team.”

Vooruitkijkend zegt Verhaar: ,,Voor aankomend seizoen hebben we veel gesprekken gevoerd en de nodige spelers zijn daardoor naar Full Speed gekomen. Recent hebben ook Enez Celep (Wippolder 1 en sv Den Hoorn) en Danilo Pedrini (Katwijk 1, FC Rijnvogels 1 en Ter Leede 1) aangegeven aan te willen sluiten bij Full Speed en zij stonden deze week al fit op het trainingsveld. Twee spelers waar ik natuurlijk als trainer ook erg blij mee ben. Naast die twee spelers waren eerder al overschrijvingen bekend, zoals Jacco Weevers, Ismail Bouyardane, Jordy de Wit, Gino van der Klei, Ugur Gunes, Yannick Willems, Yavuz Coban en Youri Kooijmans. Met deze tien versterkingen hopen wij aankomend seizoen stabiel te worden, goed mee te doen aan de bovenkant van de zaterdag derde klasse en met een goed herkenbaar veldspel.”

Frank Verhaar

Vorig seizoen belegde Full Speed een trainingskamp in het Spaanse Torremolinos. Verhaar: ,,Wij zijn zeker van plan om naar de zon op trainingskamp te gaan, maar de prijzen zijn behoorlijk gestegen en wij zijn momenteel bezig met meerdere sponsoren om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik sta in goed contact met Trainingskampen.nl om te kijken wanneer we de knoop doorhakken.”

 

 

Lees verder