sv Houtwijk neemt afscheid van hoofdsponsors

Na een flink aantal jaar belangrijke steunpilaren te zijn geweest voor sv Houtwijk hebben Schoonmaakbedrijf Van Roon en Amasil vof aangegeven hun sponsoring met ingang van het seizoen 2023 – 2024 te zullen beëindigen.

Uiteraard betreurt het bestuur van sv Houtwijk dit besluit, maar is het dankbaar dat Rinus van Roon en Paul Weeda met raad en daad en met hun sponsoring de club door een moeilijke periode heen hebben geholpen. Onder meer in samenwerking met Kees Dieke, die vanuit de vereniging de sponsoring met hen afstemde. Mede dankzij de steun van deze sponsors kon de vereniging weer gaan bouwen aan de organisatie, verduurzaming en een gezonde, flink groeiende jeugdafdeling.

Ed Jacobs namens sv Houtwijk: ,,Beide bedrijven hebben mede het pad geplaveid voor een gezonde toekomst van de club.  De positieve ontwikkelingen binnen de club hebben ook zeker bijgedragen aan het feit dat sv Houtwijk binnenkort twee nieuwe hoofdsponsors zal presenteren waarmee we verder kunnen bouwen aan de toekomst van de vereniging.”

Lees verder