Oefenvoetbal: Schipluiden langs MSV’71, winst O23-teams Quick en Westlandia

In Maassluis sloot Schipluiden het oefenduel met MSV’71 af met een overwinning. De O23 van Quick nam het in Noord-Brabant op tegen de leeftijdsgenoten van Nuenen en kwam een gelijkspel overeen. Westlandia O23 was te sterk voor FC Skillz.

Tekst: Roland van der Linden

MSV’71 – Schipluiden

De bezoekers, die ook dit seizoen in de derde klasse uitkomen, namen tegen MSV’71 een 0-3 voorsprong. Voor de ploeg van de nieuwe trainer Jeroen Hoefnagel (foto) schoten Niels Boks, Nathan Hoek en Mike Schilperoort met scherp. MSV’71 kon de eer nog wel redden daarna, maar daar bleef het ook bij: 1-3.

Nuenen O23 – Quick O23

De Haantjes konden in het uitduel de winst niet pakken. In het duel met Derde Divisionist RKSV Nuenen kwam een 3-3 eindstand op het scorebord. Jeppe Koster nam alle drie de treffers van Quick O23 voor zijn rekening.

Westlandia O23 – FC Skillz O23

Op Sportpark De Hoge Bomen opende de thuisploeg de score. Ismael Afellah schoot uit een vrije trap de bal in de touwen. Na de gelijkmaker van FC Skillz via Kevin Adebesin op aangeven van Yad al Dabbak, trok de Naaldwijkse formatie van trainer Christiaan van Dam de winst naar zich toe. Kaan Uguz en Given Bvane zorgden voor een 3-1 overwinning voor de Naaldwijkers.

Lees verder