Nieuwe kandidaat-bestuursleden draaien al ‘warm’ bij sv Loosduinen

sv Loosduinen wacht twee belangrijke bestuursmutaties: een nieuwe jeugdvoorzitter en een nieuwe secretaris. Statutair treden nieuwe bestuursleden aan tijdens de komende Algemene Leden Vergadering, maar zij gaan nu al ‘warmdraaien’.

Die Algemene Vergadering bij de club op sportpark Madestein is pas in oktober. Maar de twee nieuwe kandidaten zijn al per 1 augustus van start gegaan. Rutger Hartman leidt als jeugdvoorzitter het gehele jeugdgebeuren en vervangt Colinda Paauw (foto). Colinda Paauw op haar beurt neemt sinds die datum het secretarisschap over van Jan Tazelaar.  Beide genoemde functies worden voorlopig nog ondersteund door de voormalige functionarissen. Het oude en nieuwe bestuur zijn van mening dat deze transitie het voortbestaan van de positieve flow waarin de vereniging verkeert, garandeert.

Samenstelling

De samenstelling van het nieuwe bestuur is dan als volgt: Aart Blanken (voorzitter), Colinda Paauw (secretaris a.i.), Stefan Develing (penningmeester), Arie Molenkamp (Hoofd Technische Zaken) en Rutger Hartman a.i. (jeugdvoorzitter in samenwerking met Stanley van der Kruk).

Lees verder