Vanavond start IM Cees IJspelder-toernooi bij bijna 100-jarig DUNO

Het IM Cees IJspelder-toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een vermaard toernooi in de voorbereidingsperiode. Niet de minste clubs geven ook dit jaar, waarin DUNO haar 100-jarig bestaan viert, acte de presence.

Vanavond de aftrap van het toernooi. Er wordt in twee poules gespeeld, want organisator DUNO is zelf niet sterk genoeg om het op te nemen tegen topamateurteams uit de regio. DUNO zelf, de ploeg van trainer Kenneth Lamens, komt vanavond in actie tegen sv Loosduinen. Op een hoger niveau komt eersteklasser sv Nootdorp in actie tegen Vierde Divisionist HBS. Van HBS-trainer Ekrem Kahya is bekend, dat hij altijd speelt om te winnen. Hij wil dan ook met zijn team hoge ogen gooien op dit toernooi. Beide duels vangen aan de Mgr. Nolenslaan aan om 20.00 uur.

Dinsdag

Morgen- dinsdag – twee interessante duels. Die Haghe treedt aan tegen de zondagselectie van Westlandia en is er ook de kraker tussen de hoogste zaterdagclub, Tweede Divisionist Scheveningen tegen de hoogste zondagploeg van de regio, Derde Divisionist Quick. Beide teams stonden aan het einde van het seizoen ook tegenover elkaar in de finale van ons Haaglanden Voetbal Toernooi. Scheveningen pakte toen de Sir Winston Cup. Beide duels op dinsdag kennen ook 20.00 uur als aanvangstijd.

Woensdag

Woensdag neemt op de Haagse Dynamiek TAC’90 het op tegen de ploeg van oud-trainer Mario Koswal, tegenwoordig werkzaam bij Foreholte.

Lees verder