DUNO-toernooi: Gastheer start met zege op sv Loosduinen

Op het IM Cees IJspelder-toernooi van DUNO is de organiserende club gestart met een nipte 2-1 winst op sv Loosduinen. Bij rust was de stand nog in evenwicht: 1-1. Beide teams komen uit in een andere poule dat de topamateurteams. Voorafgaand was er de opening op het hoofdveld met de beide zoons van Cees IJspeler, Cees jr. tweede van rechts) en Joop. Zij worden op de foto geflankeerd door links John Kind en rechts Jan Ponsen van de organisatie

Tekst: Ton Beije         |       Foto’s: Marcel Verstraten

sv Loosduinen kende een sterke start, want al binnen vier minuten was het prijs voor de bezoekers. Tom Vrieling gaf de DUNO-doelman het nakijken: 0-1. DUNO liet het er niet bij zitten en na dik een kwartier wist de formatie van trainer Kenneth Lamens langszij te komen. Calvin Bakker was de schutter voor de gastheren op de Haagse Dynamiek. Op slag van rust liep Nemo Verstraten van de Loosduiners een gele kaart op.

In de tweede helft wist DUNO de bakens te verzetten en na bijna een uur spelen namen de mannen van Lamens dan ook de leiding. Yoeri Haneveld trof doel vanuit een scrimmage. Sv Loosduinen, de ploeg van trainer Ronald Paats, deed er alles aan om op gelijke hoogte te komen, maar dat lukte niet. Wel moest sv Loosduinen vlak voor tijd een tweede hele kaart – nu voor Joël Vliegenthart, incasseren. DUNO stapte derhalve als winnaar van het veld.

 

Lees verder