Voormalig ADO Den Haag-speler Joël Zwart vindt nieuwe club in TSV 1860 München

TSV 1860 München heeft een nieuwe nummer negen aangetrokken. Joël Zwarts (foto), afgelopen seizoen nog op huurbasis actief bij ADO Den Haag,  verhuist per direct naar de Grünwalder Straße en zal woensdag voor het eerst deelnemen aan de teamtraining. De geboren Rotterdammer speelde in de jeugd bij Excelsior en Feyenoord.

In de Keuken Kampioen Divisie kwam hij bij Excelsior en ADO Den Haag tot 106 duels, waarin hij 31 keer scoorde en voor 24 assits zorgde. Na zijn huurperiode bij ADO Den Haag mag hij nu vertrekken bij SSV Jahn Regensburg naar een andere club op het derde niveau in Duitsland TSV 1860 München. Beide clubs maken niets bekend over een transfersom.

Inspanningen

Op de site van de Duitse club zegt Joël Zwarts: ,,De intensieve inspanningen van TSV 1860 München om mij voor de aanval te binden en de gesprekken met Maurizio Jacobacci hebben mij overtuigd. Ik heb veel positieve dingen gehoord over de club en de fans en ik kijk er naar uit om vanaf woensdag bij elke training en wedstrijd betrokken te zijn, zodat we samen succesvol kunnen zijn.”

Lees verder