PGS/Vogel-toernooi: Gastheer begint met gelijkspel tegen Vredenburch

PGS/VOGEL en Vredenburch hielden elkaar in evenwicht op de eerste speelavond van het IM Leen van Mastrigt-toernooi van PGS/Vogel. Een winnaar kwam er in de score niet: 1-1. PGS/Vogel won wel de strafschoppenserie.

Tekst: Danny Plugge

Met nog veel spelers op vakantie en nieuwe jongens die zich wilden laten zien, was het vooral even zoeken voor PGS/VOGEL in de eerste wedstrijd na de zomerstop. De gastheren kwamen na twintig minuten wel op een 1-0 voorsprong via Danny Plugge. Vlak voor de rust kon Vredenburch via Jordy Ginneken uit een corner de 1-1 maken. Na de rust nog een aantal kansen aan beide kanten, maar de overtuiging was er niet bij beide teams.

Fitter

Beide ploegen zijn in ieder geval weer wat wijzer en fitter geworden. Trainer Vita Lorente (foto) zag zijn ploeg PGS/VOGEL nog wel met 7-6 de strafschoppenserie winnen en de ploeg verdiende zo een bonuspunt. In de andere wedstrijd won GDA met 3-2 van DHC na een 3-0 ruststand (zie elders op deze site het verslag). De strafschoppenserie viel ook ten prooi aan GDA (4-2), dat zo ook nog een bonuspunt bijschreef. Donderdagavond om 20.00 uur wordt het toernooi vervolgd met de wedstrijd tussen Duindorp sv en Wilhelmus.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder