DUNO-toernooi: Veel strijd, maar geen treffers bij TAC’90-Foreholte

Onverzettelijkheid was toch wel een van de pijlers uit het voetballeven van Cees IJspelder, naar wie het Toernooi dat we deze week spelen is vernoemd. TAC’90 en Foreholte maakten die eigenschap uit het bestaan van DUNO’s (en Holland Sport) voetbalicoon woensdagavond helemaal waar.

Alhoewel de uitslag anders doet vermoeden (0-0) speelden beide teams op het scherp van de snede en gingen tot het gaatje.

Het arbitrale trio onder leiding van scheidsrechter Schooneveld en met de assistenten Verkerk en Van Krimpen stelde halverwege vast dat ze buitengewoon oplettend moesten zijn en er bovenop moesten zitten, want TAC’90 (eerste klasse) en Foreholte (tweede klasse) spaarden elkaar bepaald niet. De teams van de trainers Arie van der Padt (foto) en Mario Koswal hadden besloten dat ze tot het gaatje zouden gaan en dat gebeurde.

Lichtuitval

Met veel kansen over en weer werd het een levendige wedstrijd om te volgen. Publiek deed dat in groten getale. Enige oneffenheid was dat de ploegen na rust naar veld twee moesten door het uitvallen van de lichtmasten aan één kant van het hoofdveld op de Haagse Dynamiek. Maar onverminderd ging daarna de strijd door en bleef het tot het laatst toe spannend. Beide teams vervolgen zaterdag het toernooi. Nu al wedstrijden om naar uit te kijken met TAC’90 tegen sv Nootdorp en Foreholte tegen Westlandia.

(Bron: DUNO)

Lees verder