DUNO-toernooi: Gastheer legt in haar poule beslag op eerste prijs

DUNO heeft het eigen IM Cees IJspelder-toernooi in de groep van vierdeklassers gewonnen. Na de eerdere winst deze week op sv Loosduinen, was de formatie van trainer Kenneth Lamens donderdagavond te sterk voor het zaterdagteam van Quick: 2-1. sv Loosduinen en Quick spelen zaterdagmiddag voor plek twee.

Het werd op de vierde toernooiavond (het evenement begon afgelopen maandag) een felle wedstrijd waar het arbitrale trio – onder leiding van Remco Broekhuizen – zich van z’n beste kant liet zien. DUNO kwam al snel op voorsprong via Joeri Haneveld, maar zag Quick – komende competitie poulegenoot van DUNO – al snel langszij komen. Voor de Haantjes trof Daan Vierling doel: 1-1.

Dat was tevens de ruststand. Na de doelwisseling trok DUNO de zege naar zich toe door een treffer van Yoran van Voskuilen. Aan DUNO-kant onderscheidde doelman Luciano Elswijk zich in de slotfase met een paar cruciale reddingen, waardoor de overwinning werd veiliggesteld door de gastheer. Aanstaande zaterdag 12 augustus is de slotdag van deze zesde editie van het IM Cees IJspelder-toernooi met mooie wedstrijden op het programma.

Aanvang 11.00 uur
Scheveningen – HBS

Aanvang 12.00 uur
TAC’90 – sv Nootdorp

Aanvang 13.30 uur
Die Haghe – Quick O23

Aanvang 15.00 uur
Foreholte – Westlandia O23

Aanvang 15.45 uur
sv Loosduinen – Quick za

(Bron & foto’s: DUNO)

 

Lees verder