PGS/Vogel-toernooi: Veel doelpunten bij Wilhelmus tegen Duindorp SV

Op de tweede speelavond van het IM Leen van Mastrigt-toernooi van PGS/Vogel stonden Wilhelmus en Duindorp sv tegenover elkaar. Wilhelmus, de ploeg van trainer Jan Linkerhof, trok met 5-3 aan het langste eind.

Foto’s: Aad van der Knaap

Wilhelmus was de eerste helft de betere ploeg en ging met een 3-1 voorsprong de rust in. Tussen de 1-0 en 2-0 van Wilhelmus zat zes minuten. Via twee intikkertjes van Brandon Poncin en Youssef Zibouh pakten de Voorburgers die voorsprong. Een paar minuten later verkleinde Jorden Scherpenzeel namens Duindorp sv de marge tot 2-1. Voor rust vond Wilhelmus na een mooie combinatie en dito afronding nog een keer het net via Mika Lommers.

De tweede helft ging Wilhelmus door en kwam op 4-1 via wederom smaakmaker Mika Lommers. Toen Sieb Vos ook nog de 5-1 aantekende in de zeventigste minuut was de wedstrijd gespeeld. Door treffers van Roan van Baaren en Benito Bodman kreeg de einduitslag voor Duindorp sv een wat dragelijker aanzien. De 5-3 was overigens echt een juweeltje, waarbij meerdere verdedigers van Wilhelmus in de luren werden gelegd.

Zaterdag is de slotdag van het IM Leen van Mastrigt toernooi van PGS/VOGEL. Om 12.00 uur is er eerst een minitoernooi voor de tweede elftallen waaraan Duindorp sv, Vredenburch, Wilhelmus en gastheer PGS/VOGEL deelnemen. Om 15.00 uur is het vervolgens de beurt aan de hoofdmachten en staan de volgende wedstrijden op het programma: GDA-Duindorp sv (op kunstgras), Wilhelmus-Vredenburch en PGS/VOGEL-DHC. Na afloop van deze wedstrijden volgen een gezellige derde helft waarbij Gianluca voor de muzikale omlijsting zorgt en volgt natuurlijk ook de prijsuitreiking.

Lees verder