Regio-trainers Van Oostrom Soede en Van Loenen binnenkort in realityserie

Vanaf maandag 21 augustus is het dan eindelijk zover. Dan start Veronica met de realityserie De Voetbaltrainer met daarin belangrijke rollen voor twee trainers uit de Haagse regio: de 57-jarige Huib van Oostrom Soede (foto) van de Rijswijkse vierdeklasser Te Werve en Geoffrey van Loenen (42) van vijfdeklasser WIK uit Den Haag.

Tekst: Peter Petit

In deze realityserie worden in totaal zes superfanatieke, markante en ambitieuze amateurvoetbalcoaches op en rond het voetbalveld en in hun privéleven gevolgd. Winstpartijen, nederlagen, lastige gesprekken met spelers en donderspeeches, alles komt voorbij in De Voetbaltrainer. Naast Van Oostrom Soede en Van Loenen staan de volgende amateurtrainers centraal: Brian Piris (53) van The Gunners uit Breda, Cor ten Bosch (72) van het Amsterdams JOS Watergraafsmeer, Ton Kosterman (56) van SV Juliana’31 uit Malden en Niels Visser van VV Oranje Wit uit Elst.

Geoffrey van Loenen

Volgens multimediaal bedrijf Talpa Network/BM stuk voor stuk gedreven en veeleisend, allen met een eigen verhaal. Alle afleveringen van De Voetbaltrainer worden uitgezonden op de maandagavond, onmiddellijk na afloop van Veronica Inside en is geproduceerd door Tin Can en wordt mede mogelijk gemaakt door Unibet.

Lees verder