HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend weer aardig wat oefenduels in het amateurvoetbal. Maar ook bekervoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

De Graafschap – ADO Den Haag

ZATERDAG

RKAVV-VELO, FC Skillz-Zwaluwen Vlaardingen, Wippolder-VFC, SHO-FC ’s-Gravenzande, SVC’08-KMD, RKDEO-sc Monster, Rijnsburgse Boys-DSO, Scheveningen-HBS (DUNO-toernooi), TAC’90-sv Nootdorp (DUNO-toernooi), Die Haghe-Quick O23 (DUNO-toernooi), Foreholte-Westlandia O23 (DUNO-toernooi), GDA-Duindorp SV, Wilhelmus-Vredenburch en PGS/Vogel-DHC (alle PGS/Vogel-toernooi), ADO Den Haag O21-Excelsior Rotterdam O21.

ZONDAG

Westlandia-Quick (1e kwalificatoeronde TOTO KNVB-beker)

In totaal alweer 17 wedstrijden. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan bovengenoemde wedstrijden. Maar ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere oefenduels. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder