Oefenvoetbal: Naaldwijk verrast Westlandia (za), HMSH ziet VDL terugkomen

Het dorpstreffen tussen de zaterdagafdeling van Westlandia en Naaldwijk eindigde in een verrassende zege voor de derdeklasser. HMSH leek tegen VDL een beslissende voorsprong te hebben opgebouwd, maar zag de tegenstander toch nog langszij komen. Maasdijk verloor van Victoria’04.

Tekst: Roland van der Linden

Westlandia (za) – Naaldwijk

Al in de vierde minuut kwam Naaldwijk op voorsprong tegen de dorpsgenoot. Uit een counter opende Randy van Schelt de score. Westlandia kreeg voor de rust diverse kansen om te scoren, maar verzuimde de gelijkmaker te produceren. Diep in de tweede helft viel de 0-2. Yorick van Leerdam stelde de zege voor het team van trainer Harry Akkermans (foto) veilig. In de slotminuut redde Jari Lievaart nog de eer van Westlandia: 1-2.

VDL – HMSH

HMSH nam in de eerste helft een ruime voorspong op VDL. Samuel Aloga opende de score, waarna Shafiek Mokiem voor de 0-2 zorgde. In de vijf minuten voor het rustsignaal kon HMSH nog twee treffers aan haar totaal toevoegen. Na het tweede doelpunt van Aloga was ook Hamza Chikhi trefzeker en leek het duel met een 0-4 stand beslist. In de tweede helft kwam de thuisploeg met een compleet nieuw elftal in het veld. Chris van Eijk nam de 1-4 voor zijn rekening, waarna Tygo Suisse met twee doelpunten voor een 3-4 tussenstand zorgde. Met een rake kopbal bepaalde Tom Stigter de eindstand op 4-4.

Victoria’04 – Maasdijk

In Vlaardingen moest vv Maasdijk nipt haar meerdere erkennen in Victoria’04. De ploeg van trainer Dennis van den Steen ging met 4-3 onderuit in een doelpuntrijk duel. Bij rust was de stand nog in evenwicht: 1-1. Nikki Krouwer, Roy Bruinen en Roy Rodenburg waren de doelpuntenmakers voor Maasdijk.

 

Lees verder